Elutasítás megelőzése és kezelése

Az igazán vonzó nőket sokszor megpróbálják ágyba vinni. Ezért az ilyen nők többnyire automatikusan védekeznek ezen szándékok ellen. Az ilyen nőknél a legjobb, ha hideg fejjel játszol, hideg fejjel hódítod meg. Csak akkor mutass érdeklődést az irányukba, amikor már bizonyos bizalom, szimpátia kialakult köztetek és már nem védekezik annyira. Tudd, hogy nem tud rólad semmit, semmit az egész eddigi életedről, arról, hogy milyen érdekes ember vagy és milyen szórakoztató. Hát akkor hogyan utasíthatna vissza? A kinézet a nők szemében számít is meg nem is. Van sok jól kinéző pasi, akinek szinte nulla sikere van a nőknél, és vannak ronda pasik, akik belső játékuk folytán bombázóval járnak. A nők a legjobban a játékos, kevert, különös üzeneteket, magatartást szeretik. Vigyázz! Ha a nők leleplezik a valódi szándékodat, akkor az irányításuk alá esel, amivel már lényegében vesztettél is. Elmédet folyamatosan meg kell békíteni, hogy az ne legyen ideges. A lényeg, hogy őrizd meg a hideg fejedet és játssz. Ébressz vonzalmat a nőben külsőddel, szavaiddal, viselkedéseddel. Mindenkit ér visszautasítás. Mindenkinek meg kell ezt tanulnia kezelni. A lényeg, hogy légy higgadt. A nők sokszor csak tesztelnek a gorombasággal. Te maradj higgadt és laza. Játssz!

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.



Keresés az oldalon