Az első 10 perc

A nők megközelítőleg 10 percen belül eldöntik magukban, hogy egy férfi vonzó e a számukra vagy sem. Amint meglátsz egy vonzó nőt, akkor 3 mp belül el kell indulnod és meg kell szólítanod. Érezned kell, nem tudnod. Tudatosítsd magadban, hogy egyszer úgy is meghalsz, így nincs veszíteni valód. Ha 3 másodpercen alatt nem lépsz, akkor önkorlátozó hiedelmeid és egyéb negatív gondolataid elhatalmasodhatnak rajtad, ami végül is mindent meghiúsíthat. Tudd, hogy ha lépsz, akkor a siker 50%-át már meg is tetted. A többi 50% a nőre vár. Ha visszautasít, akkor nagy hibát csinál, hiszen egy remek pasast veszít el. Nyitásnál kérd ki a véleményét valamiről. Kérdezd meg, hogy nem tudod merre van ez meg az. Végül is milyen megnyugtató azt tudni, hogy csupán 10 perc alatt kiderül, hogy érdemes tovább foglalkozni a hölggyel avagy nem.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.





Keresés az oldalon