A gyönyörű bombázó nőkről

Gyönyörű bombázó nőknél bepróbálkozni akkor érdemes már, amikor már van elég tapasztalatod a szerelem és szexualitás terén. A legtöbb férfi elköveti azt az első számú hibát, hogy úgy gondolja, hogy az ilyen nőknél semmi esélye, úgy sem fog menni. Ez a savanyú a szőlő esete. Ők nem tudják ugyan, de a kudarcuk ekkor már be is következett, amit ők okoztak saját maguknak, saját fejükben. Saját maguk okozták a kurdarcot, azt, hogy meg sem próbálják, méghozzá kishitű, pesszimista, önkorlátozó hiedelmeikkel.A második számú hiba szokott lenni, ha túlzott érdeklődést mutatnak a nő iránt. Ez a legbiztosabb módja annak, hogy a kiszemelt nő minden vonzalmát elveszítsék. Sőt akár még meneküljön is tőlük. Ne mutasd ki a vonzalmadat, rajongásodat a bombázó gyönyörű nő iránt. Még egyszer mondom. Ne mutasd ki a vonzalmadat, rajongásodat iránta. Ha ezt teszed le fog rázni. Ne álmodozz róla, ne ragadj le a szépségénél, ne félj tőle. Képzeld el, hogy ő csak egy átlagos nő. Egy teljesen átlagos nő. Légy határozott vele és add magadat. Tudj ellazulni a társaságában is. Ne lesd minden lépését és kívánságát. Érd el, hogy ő tegye ezt.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.





Keresés az oldalon