Miért nem jön össze veled?

Minden férfi életében van olyan nő vagy nők, akikre úgy tekint, hogy a kiszemelt hölgy a szíve választottja, akit hosszú harcok árán el kell nyernie. Olyan a romantikus a szerelembe esett férfi, hogy szinte bármit megtenne a kiszemelt és szeretett hölgyért. Ez a női hiúságnak hízelgő ugyan egy rövid ideig, valójában nagy ívben lesajnálják az ilyen férfit, ha egyáltalán férfinak tekintik. Ha próbálod meghódítani a nőt, akkor automatikusan az jön le ebből, hogy magad elé helyezed őt. Őt sokkal többre értékeled, mint saját magadat. Ez a nő számára abszolút nem vonzó. Ő pontosan ennek a fordítottjára vágyik. Azaz legyen egy kiszemelt férfi, akiért rajonghat. Tehát fordítanod kell a helyzeten. El kell érned, hogy ő tekintsen rád főnyereményként.A nők az ilyen pasik iránt, akik bármit megtennének értük, szinte semmit sem éreznek. Ha még is, akkor az csak a szánalom és bolondnak nézés.Ha kimutatod szenvedélyes vonzódásodat és rajongásodat a nőnek, akkor biztos úton vagy afelé, hogy semmibe se vegyen. Sőt bolondnak nézzen, majd játszadozzon veled és az érzéseiddel. Ne mutasd ki a nő iránt érzett szenvedélyed. Tekints rá úgy, mint egy átlagos nőre. Ha megzabolázod és kontrollálod, irányítod szenvedélyed, akkor idővel elkezdhet vonzódni irántad.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 
 

Keresés az oldalon