Hogyan közelísd meg a nőt

A siker érdekében fontos, hogy a nyitásod, megszólításod mindig a helyzethez illő legyen. Például ha a boltban vagy és a húsáruknál akarod leszólítani, akkor a húsokkal kezd a megnyitást. Ha újságosnál, akkor az újságokról. Talán a legjobban azt szeretik az emberek és a nők, hogy ha róluk beszélgetnek. Figyeld meg a kiszemelt hölgyet és te mondj róla dolgokat. Ha rendben van amit mondtál akkor helyesel, ha nem akkor kijavít vagy harmadikként megkérdi, hogy a rossz állításodat miért gondoltad. Ezt a technikát cold reading technikának hívják. Vicces cold reading. Pl.: Olyan kis okosnak tűnsz. Hol végeztél, talán a Harvardon? Nagyon könnyen be lehet égni és kínos csendeket lehet szerezni, ha folyton csak kérdezed a csajt. Ez a nőket nagyon fárasztja és untatja. Így úgy tekintenek rád, mint valami kérdező biztosra. A leghelyesebb kommunikáció ilyenkor, ha elkezdesz szabadon beszélni bármilyen könnyedebb, viccesebb, vidámabb témáról. Egyik téma érje a másikat. Ne törődj vele, hogy nem összefüggőek. Csak beszélj. Ne izgulj közben. Tudd, hogy nincs veszteni valód. Közben gondold azt, hogy egy haveroddal beszélgetsz lazán. Légy kiszámíthatatlan, ne unalmas! Ha igazán jól csinálod, akkor vissza fog kérdezni rólad. Ha ő kérdez, akkor te irányítasz. Ami nagyon fontos, mert azt jelenti, hogy te vagy a domináns igazi férfi. Te állsz nyerésre.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.





Keresés az oldalon