A férfias humorról

A humor kiváló eszköz arra, hogy a nőt megszerezd magadnak. Jó kedvet csinálsz vele magadnak és a nőnek is. Feszültséget hozol létre vele és fokozod is azt. Légy pimasz és vicces. Dominánssá, irányítóvá is tesz,  felvillanyozod vele a nőt, amitől szexuális feszültséget hozol létre benne. A nők ezt nagyon szeretik. Mihelyst akadály áll a szexualitás elé a vágy annál inkább fokozódik. Minél nehezebben megszerezhető a férfi a nő számára, annál értékesebb, annál jobban fokozódik benne a szexuális és szerelmi feszültség. Ha nagyon humoros vagy, akkor nagyon szexinek fog tartani, mert akkor nem ijedsz meg a szépségtől.Következésképp sok szép nő van a közeledben. A szeretkezés kihívássá válik a szemében. A lényeg, hogy minél nagyobb kihívás legyél neki. Ha nem vagy neki kihívás, akkor nem fogod egyáltalán érdekelni.A nők olyan férfit akarnak, aki presztízsben, státuszban, dominanciában felettük áll. Add magad nehezen a nőnek. Ezáltal úgy fogja gondolni, hogy felette állsz, elfoglalt vagy és jobb nőkkel lehet dolgod. Alkalmazd mindig a férfias humort. Légy pimasz és vicces.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon