Miket ne tegyél az ismerkedés során IV

10. Nem tudod, hogy hogyan építs vonzalmat.
Ez az egyik legnagyobb és leggyakoribb probléma a férfiaknál. Ha egy lány érdekesnek talál, vonzódik hozzád, akkor keresni fog. Egész egyszerűen azért, mert élvezi a veled töltött időt, érdekesnek és vonzónak talál. Egy vonzó, szép nő is azt akarja, hogy tűzbe hozd, hogy fel töltsd energiával. A vacsora, a drága ajándékok és egyéb kiadások semmit sem érnek. A lényeg, hogy mit érez irántad a csaj. Rejtélyt, kihívást, kiszámíthatatlanságot, vidámságot, szexuális feszültséget akar. Ha nem tudod, hogy hogyan keltsd fel egy nő érdeklődését és vonzalmát, akkor nem fogsz sikert elérni nála. Kosarat fogsz kapni tőle. Ha unalmas, kiszámítható és érdektelen vagy nekik, akkor sosem fognak felhívni. A nők utálják ezt. Ha tudod, hogy hogyan kell a nőket felszedni, akkor az nagyon vonzó a számukra. Azt imádják, ha egy férfi ért a nőkhöz, vonzalmat tud építeni bennük és ki tudja építeni a szexuális feszültséget. Beszélned kell a szexuális kommunikáció szintjén, ahhoz, hogy tovább vidd a szex felé a dolgot. A vonzalom annak köszönhető, ha egy pasi tudja, hogy hogyan épül fel a vonzalom és ki is építi azt a gyakorlatban.Továbbá tudja azt is, hogy hogyan és mikor léphet tovább a következő vonzalmi szintre.A vonzalomkeltés is egyfajta művészet. Kísérletezned kell, hogy mivel tudod felkelteni igazán a vonzalmát. Lesznek negatív és pozitív válaszok bőven, amelyek alapján leszűrheted a tanulságokat. Tudnod kell, hogy hogyan építs vonzalmat a nőben és tudnod kell azt is, hogy hogyan juttasd el a vonzalmat a következő szintre. Ezt imádják a csajok.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 



Keresés az oldalon