Miket ne tegyél az ismerkedés során

A nők alapvetően érzelmi alapon választanak párt maguknak. Jól érzik e magukat az adott férfival, vonzó e számunkra érzelmileg is vagy sem az adott férfi. Ha nem akkor nem fog veled többet találkozni. Ha viszont érzelmileg vonzónak tart és vonzódik hozzád, akkor nagyon szívesen fog találkozni veled.Ajándékok vétele, virág vétele, meghívás erre vagy amarra, ezek csak eszközök, hibás eszközök arra, hogy a férfi kimutassa vonzalmát a nő iránt. Ez azonban nem alkalmas arra, hogy a nő vonzalmát kiváltsuk vagy fokozzuk. Ezzel az a baj, hogy kifejezed ezekkel a tárgyakkal az érzéseidet  a nő iránt, ami csökkenteni fogja az érdeklődését, vonzalmát irántad, sőt meg is szüntetheti. Az is nagy hiba, ha az ismerkedésetek elején elmondod, hogy mit érzel iránta. Ezzel az a baj, hogy ha elmondod, azzal nem változik a nő érzése irányodba. Sőt inkább a már meglévő vonzalmat is kiölöd belőle.Nagyon romantikus dolog, hogy fantáziálsz arról, hogy elmondod neki az érzéseidet és ő majd viszonozza. De nem. Ez így nem működik  Ezzel azt a kishitűséget is érezteted vele, hogy nem tudod őt megszerezni. Látja, hogy nincs elég önbizalmad, önbecsülésed, és ez nem vonzó neki. Így elvágod magad nála. Ha folyamatosan mindenféle jótékonykodást és szívességet teszel a nőnek, akkor csökkented vagy meg is szüntetheted a vonzalmat irányodba.A nő nagyon hamar rájön, hogy ki az a pasi, aki nem ért hozzájuk. Ha erre még ráadásként elkezdi a férfi ajándékokkal is elhalmozni, akkor szimplán hülyének is fogja nézni. Sőt játszadozni is fog vele.A nők olyan pasikkal randiznak, akik értenek a nőkhöz és megakarják szerezni a nőt. Ha egy srác nem ért a nőkhöz, azt a nők hülyének és szerencsétlennek fogják nézni. Sőt még játszanak is az érzéseivel. Ha az ilyen nőkhöz nem értő srác pedig ismételten próbálkozik náluk, az nagyon idegesíteni fogja őket. A szingli nők állandóan ezt látják. Éjjel nappal. Egyik pasi sem jó nekik. Mindegyiknek kosarat adnak. Meg kell értened a fentieket és változtatnod kell eszerint, ha valóban sikeres akarsz lenni a nőknél.

Tehát összefoglalva.:

1. Ne halmozd el különösen az elején ajándékokkal. Ne fejezd ki tárgyakkal az érzéseidet.
2. Ne mond el a gyengéd érzéseidet irányába, mert ezzel éppen az ellenkező hatást váltod ki.
3. Ne tegyél különösebb szívességeket.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon