Ne legyél nyitott könyv

Nagyon fontos az, hogy az ismerkedés során vagy már később a kapcsolatban a nő számára soha ne legyél nyitott könyv. Azaz ne engedd magad teljesen kiismerni, mindig legyenek az életednek olyan területei amikor semmit vagy alig tud valamit. Ez több okból is fontos. Ezáltal véded valódi önmagadat a külső hatásoktól, fenntartod a szuverenitásodat a szükséges szintig. Másrészt a kapcsolat érdekében is fontos, mert így mivel nem tud rólad mindent, az érdeklődését is fenntartod. Mindig lesz olyan terület, amit nem tud pontosan rólad. Gondolj csak bele, ha nyitott könyv lennél, milyen hamar megunna. Akkor már nem lennél elég titokzatos a számára. Nem lenne benned annyi különös rejtély számára, amit végül is a kapcsolatotok meg is sínylene.Ha túl sokat dobsz oda neki magadból, akkor megun. Ha túl keveset, akkor lehet, hogy feladja, mivel elérhetetlennek tűnsz neki. Nagyon fontos, hogy finoman, de sose teljesen csepegtessünk információkat magunkról és életünkről.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon