Miket ne tegyél az ismerkedés során II

4. Önmagad feladása a nőért.
Ezt nagyon nem szeretik. A nők olyan férfiakat keresnek, akik felvállalják magukat és kiállnak magukért. Ez biztosíték arra, hogy idővel a nőért és családjáért is kiáll. Csináljunk bármit, amit akarsz, mondj amit akarsz. Én mindenben benne vagyok, mindent helyeslek. Csak légy velem, légy az enyém. Mindig elfogadást vársz tőle. Ez nagyon, de nagyon taszítja őket.

5. Szükségem van rád. Bizonytalan vagy. Kapaszkodni akarsz.
Az érzelmi parazitaság nagyon taszítja a nőket. Ezt nagyon férfiatlannak tartják. Ha folyton belé kapaszkodsz, mindig rá figyelsz, ha rengetegszer felhívod és felhívatod magad, az nagyon visszataszító a nő számára. 

6. Irányítás és dominancia hiánya.
Ne kövesd folyton a csajt. Ez halálra idegesíti őket. Ne akard kitalálni, hogy éppen mit akar. Ez szintén bizonytalanságra utal, és ezt nagyon utalják a nők.

7. Izgulás. Bizonytalan testbeszéd, hanglejtés, viselkedés.
A nőnek olyan erős férfi kell, aki kiáll önmagáért, asszonyáért és családjáért. Szerinted ha remegő hangon, bizonytalankodva, hebegve beszélsz vele, akkor vonzódni fog hozzád? Azt mondja majd rólad, hogy veled valami nem stimmel vagy szimplán zavart hülyének fog tartani. 

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 



Keresés az oldalon