A randira hívás alapszabályai

1. Figyeld a jelzéseit, szemeit, metakommunikációját. Megcsillan e a szeme egy bizonyos derűs módon vagy  sem.
2. Ha pozitív jeleket kapsz, akkor tervezd el a legalkalmasabb pillanatot, amikor elhívod randira. Akkor amikor a legnyíltabb az irányodba, amikor a legpozitívabb hozzád. Időzíts a legjobbkor!
3. Szervezd meg és tudj meg mindent a randi pontos körülményeiről.
4. Ha nemet mond, akkor csak nevess egyet. 
5. Légy magabiztos.
6. Kérdezz bátran. Ez nagyon fontos.
7. Tervezz egy hétköznapi estét az első randira.
8. Lássa, hogy értékes, határozott és elfoglalt ember vagy.
9. Ne harcolj érte. Ha nemet mond, akkor lépj tovább. Csak az idődet, energiádat vesztegetnéd eredménytelenül, és eközben sok nagyszerű nőről maradnál le.
10. Mondj neki több lehetőséget. Pl.: Szerda jó vagy inkább péntek?
11. Légy mindig ápolt és jól öltözött. 
12. Fogadd el, ha a nő nemet mond. Alapos oka volt rá valami miatt. Ezért légy hálás neki magadban, mert ezáltal megnyílik az út, más, jobb, nagyszerűbb nők felé. Rá pedig tekints ezentúl úgy, ment egy lépcsőfokra a még szebb és jobb nőkhöz vezető úton. Hidd el, utólag hálás leszel érte, hogy akkor és ott nemet mondott.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.







Keresés az oldalon