Nem jössz be a nőnek, avagy az izlésekről

Ízlések és pofonok különböznek, tartja a régi közmondás. A legjobb, ha már az elején tudod, teszteled a nőt, hogy bejössz e neki. Ezt a legkönnyebben egy direkt nyitással tudod levenni róla. Pl.: Nincsen pasid, hát le vagyok döbbenve. Hogyan? Amit erre mond, abban biztos lehetsz, hogy benne van a véleménye rólad, mint férfiról. Nagyon, elengedhetetlenül fontos tudni és érezni, hogy nem jöhetünk be mindenkinek. Ezt úgy tudjuk a legkönnyebben megérteni, ha megfordítjuk a dolgot, azaz tudatosítsuk magunkban, hogy nekünk sem tetszik mindenki. Hogy miért? Mert. Csak. Valaki vagy bejön vagy nem. Ez ilyen egyszerű. Aki bejön oda vissza alapon, ott próbálkozni kell, aki nem azt ignorálni kell. Az, hogy nem jövünk be valakinek az sokszor nagyon tud fájni. Különösen, amikor még tapasztalatlanabb az ember. Különösen igaz ez a plátói szerelmekre is. Vannak helyzetek azonban, amikor még ilyenkor is lehet fordítani a helyzeten. Azaz vonzalmat tudunk kelteni a kiszemelt hölgyben. Ha külső alapján nem vagyunk elég sikeresek nála, akkor jön a következő fegyverünk a belső játék. Azaz szavakkal, viselkedéssel, érintéssel, kommunikációval, metakommunikációval felkelteni a nő érdeklődését és fokozni ezt egészen odáig, amikor már főnyereményként tekint rád és szinte mindent megtenne, hogy összejöjjetek.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.





Keresés az oldalon