Hogyan hívd el a nőt randira

Tudasd vele, hogy érdeklődsz iránta. De ne legyen az érdeklődésed túlzott, mert az nem vonzó a nő számára. Éreztesd, tudasd vele, hogy elfoglalt vagy, ezáltal vonzóbbá válasz számára. Ha mindig elérhető vagy, akkor érdektelen leszel a szemében. Ha felkeltetted az érdeklődését, akkor mindent megtesz annak érdekében, hogy, találkozzatok. Nagyon fontos a jó időzítés, azaz, hogy akkor lépj a nő irányába, akkor kezdeményezz, amikor a legnagyobb esélyét látod a sikernek, annak, hogy igent mond. Ha a lány nemet mond neked, akkor ezt elsősorban érezni és tudni fogod. Ha ezután még is közelítesz, akkor dobd be magad, próbálkozz be nála. A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy ha egy lány komolyan nemet mond, akkor nem érdemes vele tovább foglalkozni. Ha nincs meg már az elején ez, akkor őszintén szólva csak az idődet pazarlod.  Figyeld meg, tapasztald meg, hogy mikor a legelérhetőbb, legkaphatóbb a számodra a nő. Ha jól időzítesz, akkor sok siker fog érni, amik további nagyobb sikerekhez vezetnek. Ha jól időzítesz, akkor ragyogó sikered lesz. Ha rosszul időzítesz, akkor nagyon elkeserítő eredménye lesz.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.





Keresés az oldalon