Hogyan kezdj el beszélgeti vele

Két alapeset van. Állítasz vagy kérdezel. Ha állítasz az sokkal magabiztosabbnak tűnik, és nem is tűnsz tőle kérdezőbiztosnak. Ha kérdezel, akkor ne kérdezz olyanokat, hogy: Mi a helyzet? Ez nagyon gáz a nők szemében és szörnyen unalmas, mert nagyon elcsépelt. Ha kérdezel, akkor nagyon le kell csökkenteni a kérdések számát, különösen eleinte, hogy ne legyen zavaró.Ne légy ideges, ne kapkodj. Ezeket a jeleket a nők nagyon finoman megérzik. Beszélj lassan, kimérten. Légy magabiztos és laza. Tetszik vagy nem, pár durva szót is benyomhatsz. A csajok szeretik, ha valaki káromkodik egyet. Ez rossz fiús, laza és vicces nekik. Használj összetett mondatokat. Legyenek nyakatekert megfogalmazásaid. Ezzel lekötöd a figyelmét. Használj érzelmes, érzéki, színes szavakat. Ezek mind felkeltik a nőben az érzelmeket, vágyakat. Irányítsd a beszélgetést, ezzel irányítod a kettőtök kapcsolatát is. Mihelyst lehet, érintsd meg. Kino. Ez nagyon fontos. Ezzel lép át a verbális kommunikációtok testi kommunikációvá.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.





Keresés az oldalon