Hogyan legyél természetes a nőkkel

A férfiak között vannak alfák, természetesek és vannak a béták. Az alfák tulajdonságaiknál fogva, kezdetektől fogva természetes jó csajozók. Szeretik a nőket, elfogadják őket olyannak amilyenek, és nem akarják őket megváltoztatni. Nincsen nőkkel kapcsolatos negatív érzéseik, csak pozitívak. A béta és lúzer férfiak azonban tele vannak negatív gondolatokkal önmagukkal és a nőkkel kapcsolatban, amik végső soron, mint korlátozó és negatív hiedelmek gátat szabnak annak, hogy a másik nemnél sikeresek legyenek. Nem látják a fától az erdőt. A hiba nem a külvilágban van, hanem bennük. Ha erre a negatív beállítódásra rápakoljuk a jó technikát, stratégiát és pozitív hozzáállást, az még nem teljes siker. Ha az önkorlátozó és negatív hiedelmek megszűnnek, akkor nem lesz szükség technikára, az illető természetessé válik. Ez az igazi siker és cél minden férfi esetében.Az összes technika, stratégia, hozzáállás lényegében arra jó, hogy előhozza belőled a természetes férfit. Ha félsz is, legyen a kezedben elég technika, hogy a kezedben tartsd az irányítást.A legnagyobb sikereid és élményeid azoknál a nőknél lesz, akiknél el tudod engedni magad. Akik, ha jobban megismernek, akkor még jobban vonzódnak hozzád. Bizonyos esetekben azonban az embert valami belső erő figyelmezteti, hogy nem, ez a nő/férfi nem neked való, ebből nagy pofára esés lesz. Az esetek túlnyomó többségében ez be is igazolódik. Ilyenkor erős belső nyugtalanság lesz úrrá az emberen. Erős belső diszharmónia. Noha tetszik a szépsége, lénye, kisugárzása még is arról tanúskodik, hogy nem hozzánk való.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.





Keresés az oldalon