A pénz szerepéről

A pénz egyértelműen szexis dolog a nő szemében. A pénz azonban nem az egyetlen dolog, ami fontos a nőnek. Továbbá a pénz önmagában még nem tesz ellenállhatatlan vonzóvá a nő szemében.A nőnek egy erős férfira van szüksége, aki előteremti a túléléshez, élethez és minőségi élethez szükséges anyagi javakat. Biztosítja a nő és gyermekei számára a megélhetéshez és fejlődéshez szükséges feltételeket. Ezért a nő számára a pénz szexis dolognak számít. A pénz hatalom, ezért is vonzza a hölgyeket is ez. Akinek pénze van, az sikeres, és ez azt az ígéretet hordozza magával, hogy belevaló és sikeres géneket tud tovább örökíteni. Aki pedig sikeres és emellett még szexi is, jól néz kis, annak leszármazottja is a generációja legszexisebb, legsikeresebb tagjaival örökítheti tovább a génjeit. A sikeres férfi sikeres géneket örökít. És ez nagyon fontos a nők számára. Legyenek életcéljaid, tele érzésekkel, szenvedéllyel. Ez az üzemanyag a célok eléréséhez. Ezáltal lehetsz sikeres. Ne légy lúzer. Sajnos sok nő házasodik csak a pénzért, aztán persze gyereket szülnek olyannak, akire vágynak valójában. Ha csak a pénzeddel villogsz, azzal azt mutatod, hogy más érték nincs is benned. Kizárólag ezzel csökken az értéked a nő szemében.Ha pedig hagyod magad lehuzkodni a nőnél, akkor az a gyengeség leje, nem pedig az erőé, ezáltal értéked ismét csökken a nő szemében. Ha alacsony fizetésű melót űzöl, az nem olyan szexi a nő szemében. Fejleszd a személyiséged, ezáltal nem csak önmagadat fejleszted, de olyan lehetőségek nyílnak meg általa, hogy lényegesen több pénzt kereshetsz vagy csinálhatsz.A nők nem szeretik az ambíció nélküli férfiakat. Bennük nincs elég szenvedély, érzelem, tűz, élet és végső soron siker és pénz.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.





Keresés az oldalon