Ismerkedés

Minél merészebb, bátrabb vagy, annál vonzóbb vagy a nő szemében. Légy határozott, irányíts. Te mond meg, hogy hova menjetek és mikor, mit csináljatok. Ez a nő számára nagyon vonzó. Az bátorság, ha egy teljesen idegen nőhöz oda mersz menni és megszólítod, közös programra invitálod. Mindig vannak olyan nők azonban, akik épp aktuális állapotuknál fogva egyből ellenállást mutatnak, őket offold. Jöhet egy másik szimpatikus, kedves csaj.Minél többet teszünk bele az ismerkedésbe, minél őszintébbek vagyunk, annál sebezhetőbbek is. Ezért jól fontold meg, hogy kivel kezdesz ismerkedni.Az ismerkedés során fokozatosan kell a vicces, humoros, laza kezdeti témáktól kezdve egyre mélyebb dolgokról beszélgetni.Nyilván ez nem megy minden nőnél. Úgy ahogy férfi ismerőseidnél sem szimpatikus valaki oda vissza, úgy a nőknél is így van az ismerkedés során. A leggyakoribb ok, hogy nem vagy szimpatikus  vagy nem passzoltok össze. Ezen ne bánkódj. Jöhet a következő csaj.A nőknek olyan férfi kell, aki vezeti őket, akit követhetnek. Vezess, irányíts. Így a leghamarabb vezetheted el a nőt a hálószobáig.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:


Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.





Keresés az oldalon