Vonzalom keltése a nőkben III avagy miért szeretik a nők a bunkó szemét, férfiakat

Ha egy srác szimplán kedves, akkor az a nőnek nem elég szexi, sőt azt érezheti, hogy tartozik neki valamivel. A kezdeti vonzalom ellenére érezhet bűntudatot és szánakozást is. Ellenben ha egy pasi bunkó, akkor őt mivel nem tesz iránta semmit, elég szexinek fogja tartani. A bunkóságot fogja bizonyítéknak tartani, hogy milyen szexi. Ilyenkor éreznek a nők tiszta vonzalmat.A pasi minél tovább bunkó és szemét, a nő vonzalma annál jobban fokozódik. Egyre jobban szereti bunkót, mert érzi, hogy bunkónak nincs szüksége rá. Továbbá, ha így folytatja bunkó a bunkóságait, akkor tényleg nagyon szexi, mert mindent megúszhat. Ez a nő vágyát ismét tovább fokozza. Ha kimutatja, akkor a bunkó még biztosabb lesz a dolgában, egyáltalán nem viszonozza a nőnek és még fokozza is a bunkóságát. Ettől a nőnek még vonzóbb lesz, és ez folytatódik így tovább, egészen addig, amíg a nő bármire képes lesz a férfiért. A nő nem fog érezni az olyan férfi iránt semmit, aki benyal neki. Iránt maximum szánakozást vagy bűntudatot érez. Férfiként ne adj soha okot arra, hogy a nő megkérdőjelezze a saját érzéseit veled szemben. Továbbra is szexisnek, értékesnek tartson, aki a főnyeremény, ezért ne vegyél neki dolgokat, ne nyalj be neki, ne bókolj neki csak ritkán. Légy férfi. Minden a te irányításod és akaratod szerint történjen. Ha nem nyalsz be neki, akkor mindig is vágyat fog érezni irántad. Ezáltal magadat, értékedet fölé helyezed, és ezt ő is érezni fogja.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.





Keresés az oldalon