Játékos kommunikáció, mint a vonzalomkeltés eszköze

Minden nő férfi kapcsolat egyben hatalmi játszma is. A nő beveti szépségét, mint varászfegyvert, az ügyes férfinak pedig be kell vetni a játékát. A leggyorsabban úgy lehet vonzalmat lelohasztani, ha a nő kérdez valamit, a férfi pedig egyenes választ ad rá. Unalmas, tárgyilagos választ, mint egy matek órán. Ezt csinálja a nagy átlag. Ami helytelen sokszor. A leghatékonyabb, ha vicces válaszokat adsz a nőnek. Ők ezt szeretik, nagyon vonzó számukra., ha a férfinak van humorérzéke. Pl.: Hol dolgozol? kérdezi a nő. A holdon vagyok egyenáram fejlesztő mérnök. Hova menjünk bulizni? Thaiföldre. Nagyon komoly témáknál természetesen ne használd. A legtöbb férfi azt hiszi, hogy ha a nő kérdésére egyenes választ ad, akkor mivel engedelmeskedik a nőnek, ezért az jobban vonzódik hozzá. Ez azonban nem így van. A nő ettől éppen elveszti az érdeklődését. Ha engedelmes vagy, akkor nem fognak a nők tisztelni. Akkor papucsnak, senkinek néznek. A legjobb terep arra, hogy játszadozzanak veled és az érzéseiddel.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.





Keresés az oldalon