Szerelmi taktika

A következő bemutatásra kerülő technika akkor nagyon jó, ha a nő hezitál, hogy összejöjjön e veled vagy sem. Neki való vagy, vagy pedig sem. Ez a technika nagyon nagy mértékben tudja fokozni a vonzalmat, szerelmet a te irányodba.

 A lépések a következők.

1. Kerülj a kiszemelt nővel rendszeres, akár mindennapi kapcsolatba. Ez lehet közös beszélgetés, italozgatás, sms, e-mail, facebook, twitter stb. Ezek során időnként tegyél flörtölős megjegyzéseket. Így lassan az illető nő életének szerves része leszel. Érezze a nő, hogy foglalkozol vele, hogy életének szerves része vagy.

2. Pár hét gyakori érintkezés után szakadj el tőle teljesen, 1-2 hétig ne is találkozz vele, ne kommunikálj vele semmilyen formában sem.

3. Miután ez letelt, kezd újra felvenni vele a kapcsolatot. A nő kétségbeesetten fogja kérdezni, hogy hova tűntél. Sokkal értékesebbnek fog tartani téged. Te pedig mond nyugodtan, hogy sok dolgom volt, vagy lazítanom kellett egy kicsit.

Ezen módszer lényege, hogy mindennek az igazi értékére csak akkor jövünk rá, ha már elvesztettük. Ez ennek a technikának a légyege.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.




Keresés az oldalon