Sikertelenségi okok a nőknél

Aki humoros és vicces a nőknél, azt a nők nagyon kedvelik, mint általában az emberek. Ha azonban csak vicces vagy és humoros, azáltal hamarosan nem vonzódni kezd hozzás a nő, hanem éppen ellenkezőleg. Önmagában tehát a humorosság kevés. Ez a humorosság önmagában még kevés, mert nem kelt benyomás, nem kelt vonzalmat  a nőben. Ha egy nő már tudja vagy érzi, hogy megakarod szerezni, akkor már csak élvezkedik és röhög azon, hogy hogyan meg akarod szerezni. Ezáltal úgy állítod be magad, mintha ő lenne az igazi főnyeremény és ezt a nők azonnal levágják. Ilyenkor tudnak igazán bolondog csinálni belőled. Innentől már nem vagy kihívás a számára. Ettől kezdve már csak játszik veled. Hiába próbálkozol ezután pénzes meg vicces dumákkal, a nő szánalmasnak fogja tartani. A legjobb és legsikeresebb hozzáállás a nőhöz, ha úgy viselkedsz és beszélgetsz vele, mintha az egyik legjobb  haverod lenne. Lazán, viccesen, könnyedén. Semmi erőlködés, semmi megszerezni akarás, semmi visszajelzés várás, semmi lenyűgözni akarás. Ekkor fogsz igazán bejönni a nőnek. Ne görcsölj, ne izgulj, ne akard lenyűgözni. Élvezd a helyzetet. Képzeld azt, hogy az egyik legjobb haveroddal beszélgetsz. Hidd el ezzel leszel igazán sikeres nála.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.





Keresés az oldalon