Miket ne tegyél az ismerkedés során III

8. Nem érted a nő és férfi közötti különbséget.
Tudd, hogy nő és tudd, hogy te férfi vagy. Ismerd a nőket. Tudd azt is, hogy hogyan legyél vonzó a nő számára, mind külsőleg, mind belsőleg. Légy természetes, laza, vicces, pimasz, néha rossz fiú és ha kell érzékeny is. A nők félénkek és hiúak, szeretik nehezen megkaparinthatónak mutatni magukat. Szeretik, ha egy férfi meg akarja szerezni őket, és ha elég ügyes, ez sikerül is neki. Ne ess hasra a nő előtt csak azért, mert szép és vonzó. Ezt a nők hamar levágják, és ezzel elveszted a kezdeti vonzalmát is. Viselkedj úgy vele, mintha egy átlagos haver lenne.

9. Meg akarsz felelni neki önmagad ellenére is.
Nem érzed magad elég értékesnek. Úgy gondolod és érzed kishitűen, hogy ez a csaj úgysem akar velem lenni. Ezért olyan dolgokat kell csináljak vele, amit ő szívesen csinál, még ha utálom is. Ezt a csaj azonnal levágja, azonnal levágja, hogy nem szereted az adott tevékenységet és ez kiábrándítja. Tudnod kell, hogyan keltsd fel a nő érdeklődését. Ha azonban ennek ellenére sem vagy érdekes a nő számára, akkor semmit sem érdemes tenni már érte. Sem ajándékot venni, sem vacsora, drága cuccok semmit se. Ezek nem érnek semmit ekkor a szemében. Ha nem tart elég érdekesnek, akkor állj tovább, töröld ki az életedből. Jöhet a következő nő.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 



Keresés az oldalon