Vonzás és taszítás

Kelts vonzalmat a nőben, majd miután ez megtörtént, taszítsd el magadtól finoman. Mintha valami nem tetszene benne. Majd miután újra találkoztok, akkor ismét kelts benne vonzalmat, említsd meg neki valamilyen nem külső pozitív tulajdonságát. Mindig fel kell mérned, hogy meddig mehetsz el a játékban. Nagyon fontos, hogy ne bántsd meg soha. A túl sok taszítás miatt a lány szimplán bunkónak vagy hülyének fog nézni. Ha pedig nagyon közelítsz, akkor pedig nem leszel neki kihívás. Légy kiszámíthatatlan, kiismerhetetlen a számára. Érzelmileg hullámoztasd. Ne tudja, hogy mi lesz a következő lépésed.Nagyon fontos, hogy finoman csináld ezt a játékot és soha sem durván, mert ezzel elronthatod az egészet. Törekedj arra ezáltal, hogy a nő sose ismerjen ki teljesen, ne legyél nyitott könyv neki, valamint arra, hogy kiszámíthatatlan légy. Ne tudja pontosan, hogy mi lesz a következő lépésed. Ez a technika kiválóan alkalmas erre.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 



Keresés az oldalon