Sikertelenségi okok a nőknél II

Amikor ismerkedsz a nővel, akkor előbb utóbb előjön, hogy ki mit szeret, mit vár el a másik nemtől. Már önmagában a kérdés feltevése is szánalmas a nő számára, hogy mit keres és szeret az ideális férfiban, az meg főleg, ha a férfi még bizonygatja is, hogy ő az ideál. Ha el kezd beszélni álmai férfijáról, akkor ne foglalkozz vele. Kezdj el másról beszélni. Ezt tudni fogja, hogy miért tetted, ha helyén van az esze. Ezzel a viselkedéssel azt is tanusítod, hogy a csajnak kell bizonyos minőséggel rendelkeznie, hogy téged megkapjon. Azaz te leszel illetve legyél a főnyeremény a nő számára. Ez a fő vezérfonal. Így kell átfordítani a helyzetet. Villogtasd bármilyen előnyeidet viselkedésben és kommunikációban, utána pedig tegyél neki kicsit lekicsinylő szavakat, mondatokat. Pl. "Most írtam meg a 23. számomat, de jó volna, ha értenél valamit is a zenéhez. Mennyivel teljesebb volna!" Várod a reakciót, majd emeled a tétet. Arra motiválom, hogy bizonygasson folyton nekem, hogy ő az ideális nő nekem. Vággyon rám érzelmileg, lelkileg. Akarjon ezáltal megszerezni.


Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.





Keresés az oldalon