Vonzalom keltése a nőkben

Viselkedj úgy a nőkkel, mintha az egyik legjobb haverod volna. A haverodnak sem tepersz és nem is bizonygatsz semmit, így a nőnek se. Ne legyél papucs, a nők ezért megvetnek. A nők valójában olyan férfit akarnak, akiknek látszólag nem kellenek. Azt akarják érzeni, hogy te vagy a főnyeremény, vágyuk célja és küzdeni akarnak érted. A nők szívük mélyén igazán férfias férfiakat akarnak, aki nem veti oda magát soha a másik lába elé.A nők ugyanúgy akarják és kívánják a szexet, mint a férfiak vagy talán még jobban, a nő szexuális lény. A nők kemény és vad szexet akarnak kemény és vad férfiakkal. Ezt meg kell értened. Nyilván ezt közvetlenül nem mutatják ki, mert akkor szajhának titulálnák őket.Az igazi férfiak kemények, határozottak és magabiztosak. Nem tesznek szívességet a nőnek, hogy az övék legyen, nem akarnak tetszelegni. Ne foglalkozz vele, ne érdekeljen, hogy mit mondhatnak rólad a nők. Légy férfi.A nők igazából olyan férfiakat szeretnek, akik nem hallgatnak rájuk. Akik öntörvényűek, határozottak. A nők valóban ezt imádják. Ha a nő szemétnek, bunkónak, állatnak hívna, akkor mosolyogj és köszönd meg neki.


Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.




Keresés az oldalon