Vonzalom keltése a nőkben II.

Két dolgot semmiképpen se mondj egy nőnek, akit még csak rövid ideje vagy pár hónapja ismersz. Ezek a következők.:

1. Szeretlek. Ha ezt mondod, akkor lényegében minden kezdeti vonzalmat megölsz a nőben.
2. Olyan szépe vagy. Ennek eredménye ugyanaz. Lényegében minden kezdeti vonzalmat megölsz a nőben.
3. Ne keresd a nő helyeslését, ez szintén vonzalom gyilkos. Demonstráld, hogy te rád nem hat a varázs, a szépsége. Téged ez lényegében nem hat meg,  nem érdekel.
4. Mutasd meg, hogy téged nem tud az újja köré csavarni.
5. Ne mosolyogj túl sokat. Ők akarjon neked mosolyogni, megfelelni. Érezze, hogy téged sok nő akar.

Ha a kapcsolat elején ilyeneket mondasz a nőnek, akkor minden vonzalmat megszüntetsz irányodba. Ne tedd! Ez a tökéletes út ahhoz, hogy hülyének nézzen és, hogy dobjon. Ezekkel a vonzalom gyilkos szavakkal az irányítást is átadod a kezébe, ami egy biztos út afelé, hogy játszadozzon veled és érzéseiddel. Ráadásul egy jó nő gyakran hall ilyen szavakat, így ez rendkívül unalmas nekik. A következő dolgokat se tedd, hogy ha a vonzalmat fent akarod tartani és fokozni akarod. Az ágyban is használd ezt a vonzalom fenntartó és erősítő technikát. Ne azt, mond, hogy hú de szeretem ezt a pózt az ágyban, hanem kérdezd tőle az, hogy szereted ezt a pózt is ugye? Ha valamit vonakodva tenne meg, akkor mond azt neki, hogy csak játszuk el, hogy élvezed. Csak tégy úgy, mintha. Ezáltal valójában át is éli, meg is éli és valójában élvezettel is teszi.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.




Keresés az oldalon