Amit a legtöbb férfi elront az első randin

Tudás és tapasztalat kell ahhoz, hogy az ember igazán jól tudja, hogy hogyan viselkedjen egy randin. Sokan ezt nem tudják. Alapvetően a nő és férfi is izgul a randi előtt, de az esetek többségében a férfiak jobban. A férfiak legtöbbször ott rontják el az első randit, hogy túl komolyan veszik az egészet. Úgy gondolják, hogy nagyon odavannak azért a nőért akivel randiznak, nagyon begörcsölnek az izgalomtól. Sokszor a férfi agyban lepereg az is, hogy milyen lesz a nő a kapcsolatban vagy akár a házasságban, de legalább az egy éjszakás kapcsolatban. A férfia úgy gondolják, hogy jaj csak ezt el ne szúrjam, csak ezt el ne rontsam. Ki kell mutatnom, hogy mennyire oda vagyok érte, legalább részben, hogy érezze. Ha ez sem jön össze, akkor csalódott leszek megint és utána ismét hónapokat várhatok, hogy valamelyik csinos hölgy szóba álljon velem. A női agy ezzel szemben az alábbi minta szerint gondolkodik. Érdekes férfi vagy, érdekelsz engem. Találkozzunk, beszélgessünk, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle. A nők belsőleg sokkal lazábban, oldottabban állnak az egész első randihoz. Nem idegeskednek annyit, mint a férfiak. Tudják, hogy ha ez nem jó, akkor jó lesz egy következő másik. Egy nő, különösen egy gyönyörű vonzó nő tökéletesen tudja, hogy ha ezzel a pasival nem érzi jól magát vagy az első randi után érdektelenné vált számára, akkor jön másik 10 potenciális jelentkező a jövő héten. Most már látod, hogy óriási különbség van a két nem hozzáállásában. Nagy hiba kimutatnod, hogy ideges vagy. Nagy hiba kimutatnod azt is, hogy számodra nagyon fontos a nő. A legrosszabb, ha úgy nézel rá a legelején, mint a jövendőbeli gyermekeid anyja. Ebből a nő arra következtet, hogy nem vagy vonzó a többi nő számára, következésképp nem vagy értékes hím, nem érdemes megszerezni téged. Tehát ne mutasd ki azt, hogy ideges vagy és izgulsz és azt sem, hogy mennyire fontos számodra a nő.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 



Keresés az oldalon