Az öltözködésről

A nők számára alapvetően fontos, hogy a férfi jól öltözött legyen. Ha igénytelen, kopott, elhasznált ruhákban mutatkozol, akkor a nőknél jelentős hátránnyal indulsz. A nők alapvetően sokat foglalkoznak az öltözködéssel. Így neked is komolyan foglalkoznod kell rendszeresen ezzel a kérdéssel. Az első benyomást is ruhában és egyúttal részben ruhával is teszed. És első benyomást csak egyszer lehet tenni. A nők szeretik és vonzónak tartják, ha a férfinak van egy kimondott stílusa. Így van ez az öltözködésnél is. Legyen rajtad feltűnő ruhadarab, ezzel is hangsúlyozva az egyéniséged. Ezzel is törekedj arra, hogy felhívd magadra a figyelmet és demonstráld, hogy te más vagy, mint a többi férfi.Vegyél minél jobb ruhákat. Ne elégedj meg az átlaggal. Mutasd a lehető legjobb ruháidat meg. Hordd a legjobb ruhadarabjaidat.A feltűnő külső nagyon fontos. Figyeld csak meg az állatvilágot. Ott is a feltűnőbb külsővel megáldott hímeknek van nagyobb sikere. Különösen a madárvilágban. Ha feltűnő ruhákban vagy, akkor több nő néz meg. Ezáltal több esélyed lesz náluk. Társuljon kellő önbizalom is a feltűnő ruhákhoz. Fontos, hogy ne ess túlzásba, mert akkor inkább palimadárnak fogsz tűnni. Arra is nagyon figyelj, hogy a ruháid mindig tiszták legyenek, különösen a cipőid. Ez utóbbi kulcsfontosságú a nőknek. Ugyanis erről állapítják meg először, hogy egy férfi mennyire ápolt.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás


Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 



Keresés az oldalon