A nők sikeresek megszólítása

A nő sikeres, visszautasítás mentes megszólításának kulcsa a mi kezünkben van. Nagyon fontos, hogy nem gondolkodj túl sokáig, mert akkor leblokkolhatsz. Használd a 3 másodperces szabályt. Azaz meglátod a nőt és már oda is mész hozzá beszélgetni. Ne gondolkodj túl sokat, az megöli az egészet. Légy mindvégig magabiztos, határozott, férfias, vicces, laza. Ezek mind, egytől egyig nagyon bejönnek a nőknek. Az kimondottan jó, ha fel vagy készülve pár vicces indító szöveggel, ezeket a szövegeket induláskor bedobhatod. De nagyon fontos, hogy végig természetes marad. Ilyen intro szövegek lehetnek például.:
 " Helló, bájos, kedves lánynak tűnsz, Balázs vagyok."  Az aranyos szót ne használd nőre, mert nagyon nem szeretik. Nők szerint aranyos lehet egy állat, de nem egy nő.
Vagy egy másik vicces intro szöveg.:
"Helló merre van a tubrációs tubra? Mi? Nem tudod mi az?  Hát én sem. Ezért kérdezem."
Nagyon előnyös ha van pár ilyen forma mondatod, amit aztán utána a végtelenségig lehet fűzni tovább. Nevettesd meg a nőt, villanyozd fel. Ez kell ahhoz, hogy a nőnek igazán bejöjj. Ha ezt eléred, akkor nyert ügyed van. A nők ezért nagyon hálásak tudnak lenni. A nő arra vágyik, hogy egy olyan férfi lépjen be az életébe aki a végletekig fel tudja villanyozni és teljesen meg tudja változtatni az életét. Kezdőként a legfontosabb, hogy merj idegen nőhöz nyilvánosan oda menni és beszélgetni.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 



Keresés az oldalon