Indirekt, közvetett nyitás

A megszólításnak, leszólításának azaz nyitásnak alapvetően két fajtája van. Az indirekt nyitás, a másik a direkt, azaz közvetlen nyitás. Akinek nincs vagy kevés a tapasztalata az indirekt nyitásokkal indít. Miután a rutin, tapasztalat, magabiztosság és önbizalom meg van, akkor lehet kezdeni a direkt nyitásokat. Ehhez kell a legtöbb bátorság.Az indirekt nyitás lényege, hogy a nőhöz lényegében valamilyen kitalált ürüggyel mész oda, azért, hogy elbeszélgess vele, megismerkedj vele. Ez a kitalált dolog bármi lehet, a lényeg, hogy csináld.Csináld. Ne gondolkozz túl sokat. Menj oda és kérdezz. Ilyeneket is kérdezhetsz.
" Szia. Megtudnád nekem mondani, hogy hol van az Xy étterem. A barátaim ebédeltek ott és nagyon finom volt a ...." És ezt a végtelenségig lehet folytatni. A lényeg, hogy kezdj el vele beszélgetni bármiről. Vagy. Ott ülnek a bárpultnál, de odamész. " Helló! Titeket felkavar, ha találkoztok az korábbi exetekkel?" A párkapcsolatok egy olyan dolog, amiről a nők nagyon, talán a legjobban szeretnek beszélni. Ezért ezt hozd témába a leggyakrabban. Nagyon fontos, hogy mindvégig, laza, oldott legyél. Ugyanakkor magabiztos, határozott, férfias. Úgy menj oda, mintha csak úgy gyorsan megkérdezel valamit és aztán már mész is. Fordulj el félig tőlük a testeddel, ezzel is azt tükrözöd, hogy sietsz és nem annyira fontos számodra a dolog. Tartsd a szemkontaktust végig, egészen addig, amíg ő el nem néz. Tudd, hogy benne van az is pakliban, hogy elküldenek. Ez egy ilyen játék. Néha nyersz, néha nem. Fontos, hogy minden nyitás után zárj. Ez lehet csókzárás, telefonszám zárá, facebook zárás. A lényeg, hogy zárj lépésenként, így tudod, hogy mennyire vagy sikeres.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon