Hogyan szólítsd meg a kiszemelt hölgyet?

Nagyon sok férfi küzd azzal a problémával, hogy nem meri  megszólítani vagy nem tudja hogyan szólítsa meg a kiszemelt neki nagyon tetsző hölgyet. Ilyenkor elkapja őket a szorongás és sok esetben a pesszimizmus és feladás. "Á, úgy sem fog menni." Ez a legrosszabb, amit tehetsz. Ezzel azonnal vesztettél. Azonnal feladtad. Nem gazdagodsz sem nőben, sem tapasztalatban. Az természetes, hogy ez ember nem szereti a visszautasítást, de egy ponton túl már nem is fog érdekelni, hogy visszautasítanak. Amikor majd igazán mesteri csajozó leszel, akkor egyáltalán nem fog érdekelni, hogy valaki esetleg nemet mond. Sőt. Belenevetsz az arcába és minden jót kívánsz neki. Ezzel is éreztetve vele, hogy itt valójában ő veszített és nem te. És ez így is van. Nem is ismer, nem is tudja, hogy valójában ki vagy.Az ismerkedés, a megszólítás és egyáltalán maga a csajozás abszolút tanulható és fejleszthető téma.Sőt, tovább megyek. Ugyanúgy tanulható és kell is tanulni, mint egy szakmát.Tudnod kell a 10/1 szabályról. Azaz 10 megszólításból átlagosan 1 ágyjelenet lesz. Tehát mit kell tenned kedves barátom. Minél több nőt leszólítani, megszólítani. Így tudod növelni a csajok és az ágyjelenetek számát. Ha visszautasítanak elemezd ki, hogy miért, tanulj belőle és lépj tovább a következő nőre. A nők alapból is szeretnek visszautasítani mindenféle hímet. Képzeld magad a helyükbe. Szexisek, szépek, dögösek, gyönyörűek, pasi nélkül vannak éppen. Hát persze, hogy a környék összes hímje bepróbálkozik. Ők pedig a bevált a forgatókönyv szerint el is küldik őket. Neked máshogy kell csinálnod, egészen máshogy, mint a többség. Olvass tovább és megtudod!

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 



Keresés az oldalon