A tesbeszéd fontossága.

Nem baj ha nem vagy magabiztos belül. Akkor légy kívül magabiztos, pozitív visszacsatolásként ez megerősít és magabiztosság tesz belül is. Légy tudatos a személyiséged fejlesztésében, mert nagyon megéri. A kommunikációnak alapvetően két fajtája van. A verbális és a non verbális. Ez utóbbi talán még lényegesebb információkat hordoz. A sikerhez mindkettőben jónak kell lenned. Azaz nagyon társalgó, beszélgető partnernek kell lenned, ugyanakkor a viselkedésed non verbális tartalma is legyen határozott, magabiztos, férfias, ellentmondást nem tűrő. Fontos az is , hogy e kettő hiteles legyen. A magabiztosság, férfiasság, hitelesség az egyik kulcs a nőknél való sikerben. De nem csak itt, hanem a való életben is. Igazán sem a pénz, sem a modell külső, sem a végleten duma ládaság a nyerő a nők számára, nem ez teszi rájuk a legmélyebb benyomást, hanem a testbeszéd, azaz: Kiállás, mozdulatok, gesztikuláció, az arc. Sokszor többre mész, ha csak hallgatod megértően. Sokszor többre értékelnek így, mintha csak vetítenél neki. Nagyon fontos, hogy pontosan elemezzük a másik testbeszédét, ne értsük félre és hallgassunk a megérzéseinkre. Ha egy nő elhajt, hogy nem kellesz neki, azt rajtad kívül mindenki látja, hogy oda vagy érte. A testbeszéded elárulja ,a szemkontaktus, a nézések. Nagyon nem mindegy, hogy hogyan mész oda álmaid nőjéhez. Úgy, hogy jaj csak el ne hajts vagy úgy, hogy te vagy a főnyeremény a számára. A testbeszéd tudatos alakítása és fejlesztése nagyon fontos. Ez is, mint minden más fejleszthető tudatossággal, türelemmel és kitartással.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon