Az első csók. Hogyan csókold meg?

A legfontosabb az első csóknál az időzítés. Ez egy kulcsfontosságú kérdés a sikerhez. Az első csóknál fontos, hogy ne csak az eszedre hallgass, mert az megölheti az egészet és görcsössé tehet, hanem az érzéseidre is. Nagyon fontos tudnod, hogy ha ez első csókot elrontod, akkor nem nagyon lesz több esélyed. A nőknél nagyon fontos az első csók. Ők ebből szűrik le, hogy milyen lesz a további kapcsolat. Az első csókhoz több út vezet, melyeket neked kell megtenned. Nézzük őket sorjában.

1. Direkt csók technika. Közlöd a nővel, hogy le fogod kapni, meg fogod csókolni valamikor. Ez a legbátrabb, legvagányabb csók. Ilyenkor általában egyből ellenkeznek, de akkor is gondolni fog rá és elképzeli, következésképpen kívánni is fogja. Majd egy alkalmas pillanatban megöleled, odahúzod magadhoz és lekapod, majd azt mondod, hogy látod én mindig betartom amit ígérek.
2. Direkt kérdéses csók tecnika:  Megkérdezed, hogy szeretnél megcsókolni? Hát? És lekapod.
3. Irányítós csók technika. Megkéred határozottan, hogy csukja be a szemét. Majd nyújtsa ki a karját. Megfogod átkarolod és megcsókolod.
4. Szót fogadó technika. Mond neki, hogy a kezét adja kezedbe. Fogd a kezét mindvégig. Húzd magadhoz. Majd mond neki, hogy tegye homlokát a te homlokodra. Utána tegye az orrát az orrodra. Utána a száját a szádhoz. Innentől már egyértelmű a csók. Csókolózol vele.
5. Szem, ajak nézése csók technika. Ekkor a szemeit nézed, mindkettőt egymás után, majd az ajkát, ezt ismétled többször egymás után, akár 4x is. Majd közelítesz felé és lekapod.
6. 5-ös skála csók technika. Ekkor megkérdezed, hogy mennyire csókolsz jól? Ő erre mond egy számot, pl 10. Te erre azt válaszolod, hogy na akkor lássuk és lekapod.
7. Cukorka, rágó csók technika. Ekkor felkínálsz neki cukorkát, rágót. Majd a szád szélére rakva megmondod neki vagy célzol rá, hogy tessék vegye el. Ha elveszi, akkor le is kaphatod, mehet a csók és csókolózás.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 



Keresés az oldalon