Légy vonzó!

A nőknél vonzalmat fokozni legjobban a személyiségeddel tudsz. A férfiakra legjobban a nő külseje hat, a vonzza őket a legjobban. A nőknél azonban az egyik legfontosabb vonzalomkeltő a személyiség, azaz a személyiséged.Egy férfia ttól lesz teljesen készen, ha meglát egy gyönyörű, szexis nőt. Egy nő azonban akkor, ha bizonyos kulcsfontosságú személyiségjegyeket talál meg a férfiban. Tehát a férfiaknál a külső a legfontosabb, addig a nőknél a belső személyiségjegyek. Természetesen a külső, magasság, a pénz, vagyon, hírnév, hatalom egyaránt fontosak, de a nő számára fontos személyiségjegyek megléte kulcsfontosságú.
 A nők a vonzalmat vagy érzik vagy nem, nem lehet őket logikai érvekkel meggyőzni erről. Bárki képes vonzóbbá válni a másik fél számára. Tedd ezt te is a sikered, boldogságod érdekében. A legfontosabb személyiségjegy, amin nélkül nem lesz a nőd, az a határozottság, magabiztosság. Magabiztosság nélkül nem lesznek sikereid a nőknél. A nőknek erős, magát, családját fenntartani tudó, határozott, magabiztos, életerős, józan döntések meghozatalára képes férfira van szükségük. Ezek közül a legfontosabb a magabiztosság. Ha ez nincs meg benned, akkor nőd sincs. Fejlessz ki magadban egy belső, gondolati, érzelmi magabiztosságot, valamint a szintén nagyon fontos, hogy külső, viselkedésbeli magabiztosságot is. Ez kulcsfontosságú a nőknél. Magabiztosság nélkül kizárt, hogy sikereid legyenek a nőknél. Ha kifejlesztesz magadban egy megrendíthetetlen magabiztosságot, akkor bármilyen nőt megszerezhetsz magadnak.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 



Keresés az oldalon