Ne kerülj a barát zónába

Amikor nagyon tetszik egy lány, úgy gondolod, hogy akár ő lehetne a leendő feleséged, akkor egy dolgot nagyon, de nagyon el kell kerülnöd. Ez pedig a barát zóna. Érezteted a nővel, hogy akár szorosabbra is fűznéd a szálakat. Ő azonban csak barátként tekint rád. Veled beszéli meg a hétköznapi ügyes bajos dolgait, az élet kínjait és örömeit. Ekkor döbbensz rá, hogy belekerültél egy olyan helyzetbe, amibe nem akartál kerülni. Nem azt akartad, hogy a válladon sírjon, hanem te akartad lefektetni a nőt. Ahhoz, hogy ezt a cseppet sem kívánatos helyzetet elkerüld, ahhoz a következőket kell tenned, minden bátorságodat összeszedve és félelmeidet legyőzve. Teljesen egyértelmű oka volt annak, hogy barát zónába kerültél, mégpedig az, hogy nem eszkaláltál fizikailag. Ez egy nagyon nagy hiba. Érintsd meg bátran, finoman, simogasd, öleld meg. Ha nem mered ezeket tenni, azaz nem fogod meg, nem simogatod a kezét, vállát, hátát, nem puszilod, nem mered lekapni az első, második randin, akkor nem csoda, hogy nem tekint rád férfiként. Ki kell bátran mutatnod a szexuális érdeklődésedet fizikai eszkaláció által. Ha ezt nem teszed, akkor vagy azt fogja gondolni, hogy nem vagytok vonzók egymás számára. Vagy pedig azt fogja gondolni, hogy félénk, férfiatlan, beszari alak vagy és ezért nem foglalkozik veled és betesz a barát zónába. Ha egyszer már barátzónába rakott akkor onnan már nem szabadulsz. Mehetsz keresni más nőt magadnak Innentől a vonzalma, szexuális érdeklődése megszűnik irántad. Ebből már nem tudsz kikerülni. Ezért hihetetlenül fontos, hogy minél előbb eszkalálj fizikailag!

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon