Direkt, azaz közvetlen nyitás

Akik már tapasztaltabbak, magabiztosak, nagy az önbizalmuk és bátrak, azok direkt nyitásokkal indítanak. Ez egy karakán, nyílt őszinte csajozás. A lényege, hogy odamész a nőhöz, bemutatkozol és megmondod neki, hogy nagyon vonzónak, szexinek, helyesnek, csinosnak stb tartod őt. Aztán elkezdesz vele beszélgetni. Ezzel a megnyitással tudod a legerősebb hatást kiváltani a nőkben, a legnagyobb vonzalmat.El kell mondanom, hogy ez a legtermészetesebb, legérettebb, legteljesebb módja az ismerkedésnek és természetesen a legőszintébb is. A legegyszerűbb módja is az ismerkedésnek és természetesen a leggyorsabb is. Ha bejön neki akkor azért, ha nem akkor jöhet a következő nő.Egy direkt nyitás a következőképpen néz ki.

" Helló, te gyönyörűség. Olyan dekoratív, atom szexbomba vagy, hogy mindjárt kicseszed vele a szememet." Mindezt vagányan, lazán, pimaszul mond. Ha jól csináltad mehet tovább a dolog. Fűzd tovább a beszélgetés szálait. A te kezedben legyen a téma irányítása is. Beszélj bármiről, ami téged is érdekel, mert akkor jól érzed magad közben és ez rá is ráragad. Az alábbi dolgokról beszélgethetsz vele.:

1. Párkapcsolatok.
2. Szerelem.
3. Szexualitás.
4. Erotika.
5. Emberek.
6. Közös pontok.
7. Zene.
8. Utazás. Kirándulás.
9. Gyerekek.
10. Állatok.
11. Szórakozás. Buli helyek.
12.Öltözködés.

Kerüld az alábbi témákat.

1. Politika.
2. Hírek.
3. Negatív dolgok.
4. Iskola.
5. Munka.
6. Vallás.
7. Futball és egyéb férfi sportok.
8. Ízléstelen és/vagy erőszakos dolgok.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás


Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 




Keresés az oldalon