Csak 3 másodperc!

A lehető legrosszabb dolog, amit tehetsz, ha túl sokáig gondolkozol a kiszemelt csaj megközelítésén. A túl sok gondolkodás megölheti az egészet. Túl kombinálod az egészet, felizgatod magadat és végül nagyon gyengén fog menni a csajozás. Ezért az ilyen nyitási félelem és gátlás ellen a legjobb és legsikeresebb megoldás, ha nem gondolkozol tovább, hanem 3 másodpercen belül odalépsz a nőhöz és megnyitod. Jó ha van a tarsolyodban pár előre írott indító szöveg. Ezt a szabályt különösen a kezdőknek kell betartaniuk, hogy le ne blokkoljanak vagy fel ne adják az egészet még mielőtt cselekednek. Ez azonban kizárólag csak nyitás indítónak ajánlott, nem pedig görcsös, erőltetett dumának. A magabiztosság a legfontosabb dolog a csajozásban. Ezért a nők azokat a férfiakat szeretik, akik nem tökölnek. Ami kell nekik azt megszerzik. Ez a legnagyobb magabiztosságot adja neked. A nőknek pedig a legfontosabb, hogy egy férfi igazán, őszintén, hitelesen magabiztos legyen. Fejleszd a magabiztosságodat kommunikációban és testi, metakommunikációban is. Ahogy nő a magabiztosságod, úgy fog nőni a sikered nőknél. Légy magabiztos mindig!

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás


Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon