Légy kihívás a nőnek és futni fog utánad!

Ez a kulcsa az egésznek. Légy kihívás a nőnek. Egy gyönyörű nő pontosan tudja, hogy a férfiak általában könnyen kapatóak bármire ami nővel kapcsolatos. Ezért általában nem is nagyon indul be náluk a vonzalom. Ha megfordítod a dolgot, akkor ő kihívásnak fog tekinteni téged. Minél nagyobb kihívás vagy neki, annál nagyobb vonzalmat fog érezni irántad. Mit tegyél, hogy kihívás legyél a nő számára?

1. Ezt nem csak tudnod kell, de érezned is. Érezd magad egy olyan személynek, aki tényleg értékes, különösen a nő számára. Képzeld el és hidd is el magadról ezt. Ez kell a magabiztosságodhoz is.
2. Férfias, határozott, magabiztos vagy és vannak érzéseid is.
3. Elfoglalt vagy.
4. Vannak céljaid.
5. Nem reagálsz egyből, amikor hív vagy üzen.
6. Rejtélyes és kiszámíthatatlan vagy.
7. Érd el, hogy minél többet tegyen bele a kapcsolatotokba érzelmileg és fizikailag egyaránt.
8. Gondolj úgy az egészre, hogy ő akar felcsípni téged.
9. Ne mutass különösebb érdeklődést az elején sem. Légy kicsit közömbös. Ne légy vele mindig. Ne hívogasd gyakran.
10. Érd el, hogy ha veled van, akkor villanyozd fel. Nevettesd meg, érezze magát minél jobban, ha veled van. 

A nők olyan férfira vágynak, akit nem kaphatnak meg. Ha te eléred, hogy nehezen kapható vagy, akkor veled akar igazán találkozni és nem a többi sráccal. Nagyon fontos, hogy mindvégig kihívásnak kell lenned. Gondolj úgy az egészre, hogy ő akar felcsípni téged.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 



Keresés az oldalon