Változz és fejlődj!

Ahhoz, hogy véget vess a korábbi sikertelenségeidnek a nőknél, ahhoz meg kell változnod külsőben és belsőben egyaránt. Nem elég csak a felszínt kapargatni, teljes erőddel akarnod kell és véghez is kell vinned a változást. Tudod a legtöbben a feladják. Pár hónapig lelkesek, aztán jönnek a problémák, halasztgatások, pl. diéta eltolás, később pedig az abbahagyása. Nem. Nem elég csak az elején szenvedéllyel változni, hanem véglegesnek kell lenni a változásodnak, változtatásodnak mind külsőleg, mind belsőleg. Ahhoz, hogy valóban nagyon sikeres légy a nőknél, ahhoz az alábbi lépésekre lesz szükséged. A változást magadban kell elkezdened.

1. Célkitűzés. Határozd meg a céljaidat! Határozd meg és írd, hogy hova szeretnél eljutni a nők terén. Rendelj hozzá időpontot, ettől lesz cél.
2. Türelem.
3. Befektetett pénzre, időre és energiára.
4. Alaposság.
5. Kitartás.
6. Mentor. Vagy egy olyan valaki aki példával tud szolgálni.
7. Szakemberek tanácsai.

Ezek nélkül nem fog működni a dolog. El kell határoznod magad a céljaid mellett és csinálnod kell. Képes vagy a változásra. Amit az elméd ki tud gondolni, azt meg is tudja valósítani.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon